Et professionelt, kvalificeret og autentisk team af undervisere

Vores team af undervisere består på nuværende tidspunkt af nedenstående lærere.


Hovedlærer og ejer af dybro-yoga – Pernille


Pernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga-app´en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.

Pernille organiserer også Kundalini Yogainstruktøruddannelseni København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere.

Pernille har specialiseret sig i børneyoga og udbyder børneyogakurser for bl.a. lærere og pædagoger.
Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen,i meditation og afspænding.

Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed. Gennem foredrag i hele landet, deler hun ud af sine 20 års erfaring med meditation, sund livsstil, stresshåndtering og yoga.

Læs om Pernilles første møde med Kundalini yoga »

Fiona


I mit professionelle liv er jeg lærer på Muldbjergskolen, Hjørring, hvor jeg underviser i engelsk, musik og yoga – børnene kalder mig Fi-yoga.

Jeg har gennem årene arbejdet både i den vidtgående specialundervisning, som sygehus lærer og i almen skolen. I mit arbejde som musiklærer, har jeg særligt fokus på de hjernebark øvelser som musikudøvelse helt automatisk giver: den kreative tænkende hjernehalvdel samarbejder med den logisk tænkende hjernehalvdel.

Da yoga byder på den samme træning, var det helt naturligt for mig at tage Børne/unge-yoga instruktør uddannelse hos Pernille Dybro i foråret 2014. Et helt fantastisk arbejdsredskab i skolen, blandt børn og unge, der hver dag bombarderes med indtryk, krav og sociale medier. Siden er jeg i foråret 2016 blevet uddannet Børneyogalærer hos Det Lille Yogahus.

Privat har jeg en dejlig mand og tre skønne børn, nogle fantastiske lærermestre på livet vej.

Når livet giver knubs og bumps er det befriende at have redskaber, som kan hjælpe dig igennem dem. Yoga er min redningsplanke og mit yndlingsredskab i disse situationer 🙂
Jeg glæder mig til se dig på yogamåtten!

Fiona holder i efteråret 2017 pause fra børneyogaholdene.