Jeg er så heldig, at jeg af og til får mulighed for at komme ud omkring i landet og holde foredrag – og det er jeg så glad for!

Kundalini yoga er min store passion, og jeg kan tale i dagevis om alle aspekterne af det. Heldigvis har jeg med årene lært at begrænse mig, så publikum behøver hverken medbringe telt eller madpakke til foredraget. Til gengæld leverer jeg altid et foredrag med passion og sjæl – samt selvfølgelig masser af erfaring og viden, som jeg har opbygget gennem mine ca. 20 år i yogaens verden.

Jeg elsker at kommer nye steder hen – både fysisk og mentalt – så hvis du står med et bestemt emne eller arrangement i tankerne, så sammensætter jeg gerne et foredrag specielt til jer.

Prisen på et foredrag afhænger dels af antallet af tilhørere  og dels om I ønsker en praktisk workshop tilknyttet selve foredraget. Men kontakt mig her – så tager vi en snak om mulighederne!


Pernilles Foredrag

Kundalini yoga er min store passion, og jeg kan tale i dagevis om alle aspekterne af det. Heldigvis har jeg med årene lært at begrænse mig, så publikum behøver hverken medbringe telt eller madpakke til foredraget. Til gengæld leverer jeg altid et foredrag med passion og sjæl – samt selvfølgelig masser af erfaring og viden, som jeg har opbygget gennem mine ca. 20 år i yogaens verden. Læs mere

BOOK FOREDRAG

Sådan lever du af dét, du brænder
for, uden at brænde ud.

BOOK FOREDRAG

Vejen til din egen indre energi og glæde

BOOK FOREDRAG

Et foredrag til forældre, lærere og pædagoger
om dig og børnene i dit liv!

REDSKABER UD AF STRESS

YOGA HJEMME I STUEN

4-UGERS 

ONLINE FORLØB

På dette 4-ugers mini-forløb får du enkle og unikke åndedrætsøvelser og lyd-meditationer inspireret af yogaens verden (en helt særlig yogaform, som kaldes kundaliniyoga)


KUNDALINI

YOGA APP'EN

Gør som over 10,000 andre over hele verden og download app'en idag (kun til iPhone og iPad)


YOGA I DIN

ØRESNEGL

Læg dig godt til rette, slap af og lyt med når Radio 24syv sammen med mig går tæt på Kundalini Yoga og prøv selv hvad Kundalini Yoga kan gøre for dig.


Mere ro - mindre tankemylder. 4 ugers mini online forløb af Dybro Yoga

Mere ro – mindre tankemylder med yoga og meditation

Få din velkomstgave med 4 ugers online miniforløb her

∙  Inkl. guidede meditationer og yogaøvelser

∙  du får adgang til mit nyhedsbrev med min nyeste
inspiration fra yogaens verden og masser af brugbare tips

Du er nu tilmeldt mit yoga-univers. Velkommen!