Et foredrag til forældre, lærere og pædagoger om dig og børnene i dit liv!


  • Er du træt af hele tiden at skulle brandslukke og ikke have overskud til nærvær, sjov og glæde?
  • Oplever du nogle gange at have fået nok af dit/dine børn – som forældre eller fagperson – og hører dig selv råbe lige så højt, som dem?

Børn er fantastiske! Og hverdagen med børn, både i hjemmet og på jobbet, kan være en kilde til fantastisk mange glæder, sære og sjove oplevelser, mange grineture og stjernestunder.

Men alt for ofte oplever børn og voksne at stjernestunder slukkes i stress og jag, og der er nogle gange alt for langt imellem grineturene.

En presset hverdag med lange skoledage, lange arbejdsdage og mange praktiske opgaver er betingelserne for mange familier og læringssituationer i dag, og det er en udfordring at finde balance og overskud til at være en nærværende, inspirerende og lattermild voksen.

Hjernen og hjertet er nogle fantastiske redskaber, når vi ved hvordan vi skal bruge dem.

Til dette foredrag lærer du praktiske redskaber til at skabe (små) forandringer i din travle hverdag som forældre/underviser. Du får masser af konkret inspiration til hvordan tilværelsen med børnene bliver sjovere, varmere og mere strålende.


Pernille Dybro har mange års erfaring i at anvende yogiske teknikker i arbejdet med børn og unge, og hun præsenterer i letforståelig form noget af den nyeste forskning som forklarer hvorfor hjernen og hjertet reagerer som de gør på vores hverdag, og hvordan vi får en hverdag hvor vi arbejder med dem og ikke mod dem.