Kurven er tom
Main menu

Forny din energi på 3 minutter!

Tag en DYYYYBBBB indånding siger jeg sikkert hver gang, jeg underviser.

Så tag et øjeblik - ja lige nu - mens du sidder her på Facebook og overspringshandler eller er faldet i staver og lav denne vejrtrækningsøvelse:

Er du gået sukkerkold og trænger til ny energi?

Så prøv lige denne enkle vejrtrækningsteknik i 3 minutter NU

Læs mere ...

vaner

Det tager 40 dage at ændre en vane

Jeg HAR prøvet; kun at spise usundt i weekenden; at ændre min kost; at holde op med at ryge; at tabe mig; at stoppe med at bide i negle; at skære ned på Facebook...

"Hvorfor gør jeg det ikke bare? Hvor svært kan det være?"

Ja, hvor svært kan det være - det har jeg spurgt mig selv om rigtig mange gange. Vanerne ligger dybt inde i vores underbevidsthed (nogle endda helt nede i ubevidstheden) og vi er vane-dyr!

Hvad er en vane i øvrigt?
vane: ureflekteret gentagelse af adfærd, automatisk reaktion. Vanen er grundlæggende for al kompleks indlæring. I dagligsproget skelnes oftest mellem gode og dårlige vaner (Gyldendal).

Læs mere ...

Yoga - din 

begyndere til yoga

begynderguide

Yoga- og meditationstrenden i Danmark er vokset EKSPLOSIVT de sidste år og der kommer hele tiden nye stilarter til. Mulighederne bliver flere og flere og det kan være svært at finde ud af, hvor du skal begynde.

Yoga, har sine rødder i Indien, og selve ordet yoga stammer fra det klassiske indiske kultursprog Sanskrit (som kan sammenlignes med det, vi kender som latin, da det ikke tales) og ordet "yuj" betyder "at forene". En forening mellem krop, sind og sjæl.

Læs mere ...

Cappuccino Meditationen

Om denne meditation:

Effekten af denne meditation skal opleves. Det kræver kun 5 gentagelser for at opløfte din bevidsthed. Hvis du har en hård dag foran dig, vil denne meditation give dig kraftfuld energi og balancerer din mest effektive computer -- nemlig din hjerne!

Er du klar til at "nul-stille" dit sind og forny dit energi-niveau?

Læs mere ...
FB Gplus instagram youtube